Referenties

zwembad

Micazu – beoordeling van Wil Augustinus – Lisse
Algemene indruk: 9
Ligging: 8
Faciliteiten: 10
Inrichting en staat accommodatie: 9
Hygiëne: 10
Vriendelijkheid en service eigenaar: 10
Prijs/Kwaliteit: 10

Heerlijke ontspannen vakantie gehad. Prima appartementen, heerlijk zwembad en vooral veel rust. Echte aanrader als je niets wil doen alhoewel je met een auto de omgeving goed
kunt verkennen.

Wij hebben in de periode 7 oktober tot en met 17 oktober bij jullie een heerlijke vakantie gehad. De omgeving is prachtig en heel rustig. Je kunt je een voorstelling maken, maar deze vakantie heeft onze verwachtingen ver overtroffen. De appartementen zijn perfect en er ontbreekt je werkelijk aan niets. Overal is aan gedacht. De bedden zijn goed en het zwembad is heerlijk. Gastheer Arie en gastvrouw Ria zijn hele vriendelijke, zorgzame betrokken mensen. Onze welgemeende complimenten voor hetgeen jullie opgezet hebben.

Perfect. Dank jullie wel. Klaas en Mari, Thijs en Ineke

landschap

We hebben super genoten van de vakantie bij jullie.De gastvrijheid was geweldig, de locatie ook en het zwembad was zalig. We wensen jullie al het goede en tot de volgende keer!

Wat hebben we genoten van jullie super compleet appartement, echt geweldig, aan alles is gedacht. We hebben helemaal niets gemist! Jullie gastvrijheid, de gezelligheid die geven je het gevoel welkom te zijn. Het mooie achterland, de kleine dorpjes, de flamenco bij La Tona, de lekkere wijn en jullie tips en leuke ideetjes hebben het helemaal af gemaakt. Heel veel dank voor de twee hele fijne weken.

 

We hebben genoten van jullie gastvrijheid. Het huisje was bloesemperfect ingericht; het uitzicht was schitterend; het zwembad heerlijk en de kookkunsten van Ria zijn voortreffelijk. Ook de wandelingen met Arie waren zeer aangenaam en we hebben veel tips voor dagtochtjes van jullie gehad.
Kortom het was een heerlijke vakantie. Bedankt, Paul en Magda

In de herfstvakantie genoten van ons eerste verblijf op de berg bij Arie en Ria. Super mooi weer,prachtige tochtjes, heerlijk eten en snuiven aan de echte spaanse cultuur. Tel daarbij het enorme plezier met ons vieren onder elkaar, de gastvrijheid en zorgzaamheid van Arie en Ria en de zalige rust bij het zwembad en je hebt de ingrediénten voor een onvergetelijke en voor herhaling vatbare vakantie.
We komen zeker terug Arie en Ria: hasta la vista! lieve groet.